• Wil jij getraind starten aan het wielerseizoen 2017? Train met ons mee! Schrijf je in!

  • info@thecyclingacademy.nl of +31 6 82 27 48 39

Wie zijn wij

IMG_0238 (4)

Sheila – Oprichter van The Cycling Academy

Inmiddels zijn we toe aan het vierde winterseizoen van de The Cycling Academy. Met een team van een kleine 20 personen gaan we er een geweldige trainingswinter van maken! Urenlang zweten in hok met gave muziek, mooie beelden, een lach en soms een traan, mini colleges en goede gesprekken.

Als je aan mij vraagt wat is je sportieve doel dan kan ik zo vier dingen opnoemen. Van een meerdaagse cyclo tot aan een triathlon of een Pro-Am  (Golf evenement). Ik ben een multi-sporter. Fietsen, zwemmen, lopen, golfen, crossfit, ik vind het allemaal enorm leuk. Mijn doel m.b.t. The Cycling Academy is een enthousiaste, bruisende community bouwen voor en met mensen die (duur)sport als een belangrijk onderdeel van het leven zien. Met mensen die met de beperkte tijd die zij hebben zoveel mogelijk rendement willen halen uit trainingstijd. Die willen leren en zich zelf op een verantwoorde wijze willen verbeteren, die andere mensen willen ontmoeten vriendschappen willen sluiten met gelijkgezinden en die bij willen blijven als het gaat om de laatste (weten)schappelijke inzichten.

Ik ben Sheila in het dagelijks leven werk ik als executive coach en spreker, als bestuurder ben ik verantwoordelijk voor Executive Programmes & developmend bij een internationale netwerkorganisatie en oprichter en directeur van The Cycling Academy. Daarnaast woonachtig in Amsterdam samen met mijn partner en 4 kinderen in de leeftijd van 6 tot 16.

Het team van The Cycling Academy bestaat naast Sheila uit:

Inspanningsfysiologie: Joost Rusche

Marketing en communicatie: Kim Bruining

Trainers Amsterdam:  Sanne MenningJoost Rusche, Peter van EsseveldtNienke Oosterbaan, Ella van Geest en Eddy Driessen

Trainers Utrecht:  Helene Verheije, Marloes van Lin & Daniëlle Bourgondiën

Trainers Wageningen: Erik Westein, Renee Bekx

Trainers Barendrecht: Aldo Meerkerk-Klomp & Jeffrie Janssen

 

Comments are closed.