Peter Struik

Peter Struik, een 44 jarige vader van vier kinderen, heeft het grootste deel van zijn sportieve leven op een voetbalveld doorgebracht. Totdat een slepende enkelblessure hem noodzaakte daarmee te stoppen. De liefde voor de weg is echter altijd gebleven, getuige zijn terugkeer in de hardloop- en triathlonsport in respectievelijk 2012 en 2014. Hij heeft sinds die tijd inmiddels 10 marathons uitgelopen en mag zich ook Ironman finisher noemen.

Daarnaast is hij sinds 2009 een gepassioneerd Spinning® instructeur, die lesgeeft in zowel Nederland, Duitsland als Denemarken. Hij interesseert zich met name voor het trainingsaspect en in die zin zit er ook altijd een doel achter iedere les die hij geeft.

Grenzen verleggen en jezelf continu verbeteren zijn aspecten die niet alleen voor hemzelf gelden, maar die hij vooral ook graag bij zijn deelnemers terugziet. Dat je daar als trainer een bijdrage aan mag leveren, is het mooiste wat er is. Zeker als je achteraf te horen krijgt dat het sportieve doel ook daadwerkelijk gerealiseerd is. Dan realiseer je je weer dat je een fantastische job hebt.