• Wil jij getraind starten aan het wielerseizoen 2017? Train met ons mee! Schrijf je in!

  • info@thecyclingacademy.nl of +31 6 82 27 48 39

Fiets de Ontwakingstocht met The Cycling Academy Utrecht

17/02/2017
/ in Blog
/ door Redactie

Vanaf maart gaat The Cycling Academy Utrecht op zondagochtend naar buiten. Op 5 maart trappen we af met één van de klassiekers om het buitenseizoen mee te openen: de Ontwakingstocht van DTC Driebergen. Ook deelnemers van andere locaties kunnen zich bij trainster Hélène aansluiten!

Duurtrainingen buiten

De indoor trainingen van TCA Utrecht vinden nog plaats t/m eind februari, daarna vervallen de lessen bij Olympos en kun je ook niet meer reserveren. Uiteraard kun je je credits gebruiken voor de trainingen op andere locaties. In Utrecht kun je als alternatief meedoen aan de buitentrainingen op zondag 5, 12 en 19 maart, met als eerste training dus de Ontwakingstocht van DTC. Voor deze duurtrainingen van drie uur kun je je op de gebruikelijke manier aanmelden, ofwel door je aan te melden voor een training van The Cycling Academy Utrecht. (Bij de Ontwakingstocht zorgt TCA voor jouw inschrijving en de kosten daarvan). Op 12 en 19 maart wordt er om 10.00 u gestart vanaf Olympos in Utrecht voor een rit van drie uur. Nadere invulling van deze laatste twee buitentrainingen volgt.

Praktische informatie Ontwakingstocht

De Ontwakingstocht is niet voor niets door NTFU geclassificeerd als een drie sterren tocht. Dit is het perfecte moment om jouw racefiets weer uit de schuur te halen voor een lange(re) tocht buiten. We starten bij Sportcentrum de Woerd, De Woerd 3, in Driebergen, verzamelen om 10.00 u voor het clubhuis. Tijdens deze toertocht fietsen we de afstand van 75 kilometer met een kruissnelheid van 28 km/u, afhankelijk van de groep en wensen kunnen we de afstand en/of snelheid aanpassen. Helm is verplicht, zorg dat je racefiets goed onderhouden is en neem wat te eten en drinken (de verzorgingspost voorziet maar beperkt in je behoefte). Klik hier voor meer info over de toertocht.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*