+31 6 82 27 48 39 info@thecyclingacademy.nl

Vind jij het fantastisch om ambitieuze sporters te motiveren, zodat zij het beste uit zichzelf halen? Voor onze locaties in Barendrecht, Amsterdam en Wageningen zijn wij op zoek naar nieuwe trainers voor onze indoor polarized trainingen.

Wat doet The Cycling Academy?

Tijdens de winter periode organiseert the Cycling Academy wekelijkse indoor trainingen op een spinningbike. Dit doen wij volgens het polarized trainingsmodel, zodat wij een gevarieerd programma aan kunnen bieden en ambitieuze wielrenners optimaal kunnen voorbereiden voor het wielerseizoen. Daarnaast bieden wij onder de naam The Cycling Academy Pro ook coaching en ons winterprogramma aan en leiden wij onze eigen trainers en coaches op. Verder organiseren wij uitjes voor de vrienden van The Cycling Academy, zoals de tompoucentocht, bijzonder clinics en teamwedstrijden

Kenmerken van TCA Trainers

Bij The Cycling Academy zijn wij op zoek naar trainers die:

  • gek zijn op wielrennen
  • ervaring hebben met het rijden van tochten, cyclo’s of wedstrijden
  • basiskennis hebben van fysiologie en trainingsleer (of interesse hebben om dit te leren)
  • het leuk vinden om wielrenners te motiveren en te ontwikkelen
  • graag onderdeel wil worden van een team van gepassioneerde trainers en coaches!

Waarom trainer worden bij The Cycling Academy?

Herken jij je in de kenmerken van een TCA trainer? Dan pas jij misschien wel in ons team! Dit zijn de voordelen voor onze trainers:

  • Ruimte voor ontwikkeling. Meer weten over blessures, alternatieve trainingsvormen, polarised trainingen of coaching? Bij The Cycling Academy krijg je de kans om te groeien als trainer én als wielrenner.
  • Waardering voor eigen inbreng. Wij waarderen trainers met goede ideeën. Daarom geven wij je graag de mogelijkheid om mee te denken bij de ontwikkeling van nieuwe programma’s.
  • Onderdeel van een gemotiveerd team. Trainen voor een wedstrijd doe je het beste samen. Het team van The Cycling Academy is het leukste team waar je ooit onderdeel van zult zijn!

Interesse? Neem dan contact op met Sheila Gemin (sheila@thecyclingacademy.nl)