+31 6 82 27 48 39 info@thecyclingacademy.nl

Vind jij het fantastisch om ambitieuze sporters te motiveren, zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen? Voor onze locaties in Barendrecht, Amsterdam en Wageningen zijn wij op zoek naar nieuwe trainers voor onze indoor polarized trainingen.

Wat doet een TCA Trainer?

Trainers van TCA zijn de belangrijkste factor voor het succes van onze trainingen. Niet alleen heb je kennis en ervaring, je beschikt ook over het enthousiasme en de energie om wielrenners te motiveren en te begeleiden in hun trainingsperiode.

Één keer per week geef je training aan een enthousiaste groep wielrenners. De voorbereiding van elke training is wél een intensieve bezigheid. Hoe houd je, indoor, wielrenners 3 uur lang geboeid? Je krijgt de vrijheid om met je eigen beelden, geluid en content de deelnemers keer op keer te verrassen. Hoe beter je deze 3 onderdelen weet te combineren met je persoonlijke vaardigheden, hoe succesvoller je bent. Een bijzondere uitdaging, die je wel aan moet durven! Het resultaat is het echter helemaal waard! Je wordt namelijk een belangrijke factor in het succes van je atleten en je ontwikkelt jezelf continue als lesgever, kennisbron én motivator. Onze trainers zijn het er allemaal over eens dat elke les weer voor veel voldoening zorgt.

Ben jij wie wij zoeken?

Bij The Cycling Academy zijn wij op zoek naar trainers die:

  • ervaring hebben met het rijden van tochten, cyclo’s of wedstrijden
  • basiskennis hebben van fysiologie en trainingsleer (of interesse hebben om dit te leren)
  • andere wielrenners wil motiveren en ontwikkelen
  • Ervaring als instructeur is een pré maar niet noodzakelijk
  • graag onderdeel wil worden van een team van gepassioneerde trainers en coaches!

Waarom trainer worden bij The Cycling Academy?

Herken jij je in de kenmerken van een TCA trainer? Dan pas jij misschien wel in ons team! Dit zijn de voordelen voor onze trainers:

  • Ruimte voor ontwikkeling. Meer weten over blessures, alternatieve trainingsvormen, polarised trainingen of coaching? Bij The Cycling Academy krijg je de kans om te groeien als trainer én als wielrenner.
  • Waardering voor eigen inbreng. Wij waarderen trainers met goede ideeën. Daarom geven wij je graag de mogelijkheid om mee te denken bij de ontwikkeling van nieuwe programma’s.
  • Onderdeel van een gemotiveerd team. Trainen voor een wedstrijd doe je het beste samen. Het team van The Cycling Academy is het leukste team waar je ooit onderdeel van zult zijn!

Over The Cycling Academy

Tijdens de winter periode organiseert the Cycling Academy wekelijkse indoor trainingen op een spinningbike. Dit doen wij volgens het polarized trainingsmodel, zodat wij een gevarieerd programma aan kunnen bieden en ambitieuze wielrenners optimaal kunnen voorbereiden voor het wielerseizoen. Daarnaast bieden wij onder de naam The Cycling Academy Pro ook coaching en ons winterprogramma aan en leiden wij onze eigen trainers en coaches op. Verder organiseren wij uitjes voor de vrienden van The Cycling Academy, zoals de tompoucentocht, bijzondere clinics en teamwedstrijden.

Interesse?

Op donderdag 15 augustus om 21.00 vindt er een webinar plaats. Tijdens deze webinar gaan wij uitgebreid in op de rol van trainer binnen TCA. Aanmelden kan via deze link: https://club.fitmanager.com/activity/booking/1551156

Tot 16 augustus kan je je aanmelden. Stuur een mail naar sheila@thecyclingacademy.nl om een inschrijfformulier te ontvangen. Tussen 17 augustus en 23 augustus wordt er een afspraak in gepland om 1) al je vragen te beantwoorden en 2) te bepalen of er een match is. De opleiding is gepland op 15 en 22 september 2019 van 10.00 tot 16.00 in Amsterdam.

Meer weten? Neem dan contact op met Sheila Gemin (sheila@thecyclingacademy.nl)