+31 6 82 27 48 39 info@thecyclingacademy.nl

The mountains are calling! Nu het zonnetje vaker tevoorschijn komt, krijgen we steeds meer zin in de zomer. We kunnen niet wachten tot we weer een paar goede Alpencols kunnen bedwingen. Voordat het zover is, hebben we net als vorig jaar weer een aantal klimclinics gepland. Zodat we na de winter een goede start kunnen maken op de racefiets en het klimtempo weer te pakken kunnen krijgen. Dit jaar vallen onze Amstel Gold Race Clinics in hetzelfde weekend als de Volta Limburg Classic. De ideale ingrediënten voor een lang fietsweekend in Zuid-Limburg!

Amstel Gold RaceAmstel Gold Race Clinics
Op zaterdag 2 april (en zondag 3 april – zie webshop) organiseert The Cycling Academy een trainingsclinic vanuit Valkenburg. De clinics zullen begeleid worden door de NTFU trainers van The Cycling Academy. Tijdens de clinics besteden we natuurlijk extra aandacht aan klimtechniek, maar ook andere trainingstips zullen onderdeel van het programma zijn. De clinics zijn zowel voor leden als voor niet-leden van The Cycling Academy toegankelijk.

We worden ’s ochtends met koffie en vlaai ontvangen in de Amstel Gold Race Xperience. Hier kun je ook parkeren, je omkleden en douchen na afloop. Ook is het mogelijk om je persoonlijke spullen tijdens de clinic hier veilig achter te laten. Tussen het trainingsgedeelte in de ochtend en de middagrit is er een gezonde lunch (soep en lekker belegde luxe broodjes, incl. koffie, thee, melk en jus en handfruit).

Volta Limburg Classic
Op zondag 3 april kun je de skills die je zojuist hebt geleerd of opgefrist gelijk toepassen tijdens de toertocht van de Volta Limburg Classic. Tijdens een tocht van 85, 120 of 150 kilometer door het prachtige Zuid-Limburg, Wallonië en de Voerstreek beklim je de ene na de andere pittige heuvel. Deze toertocht is de perfecte start van een nieuw wielerseizoen. Op onze Facebookpagina hebben wij een evenement aangemaakt speciaal voor deze Volta Limburg Classic. Hoewel onze trainers op 3 april de tweede Amstel Gold clinicdag zullen begeleiden, brengen wij deelnemers die de Volta Limburg Classic willen fietsen met andere TCA deelnemers op deze manier graag met elkaar in contact.

Wil jij jouw plek bij de Amstel Gold Race Clinics veilig stellen? Boek dan vandaag nog via onze webshop!

We verwijzen je graag naar de website van de Volta Limburg Classic om je in te schrijven voor deze toertocht.