• Wil jij getraind starten aan het wielerseizoen 2017? Train met ons mee! Schrijf je in!

  • info@thecyclingacademy.nl of +31 6 82 27 48 39

Zuidas Business Women Ride

19/02/2017
/ in Blog
/ door Redactie

Fietsende business (and professional) women, reunite! The Cycling Academy oprichtster Sheila Gemin nodigt jou uit om met haar mee te fietsen voor WereldOuders tijdens de Zuidas Business Ride. Als deelnemer van het Business Women Team heb jij niet alleen een fantastische dag op 12 mei, maar helpt Sheila jou ook in de voorbereiding met een extra training in april.

Zuidas Business Ride

The Cycling AcademyOp 12 mei is de eerste editie van de Zuidas Business Ride. Vanaf restaurant à Deauville kun je starten met een tocht van 40 of 60 kilometer. Vanuit The Cycling Academy wordt er 60 kilometer gefietst, onder begeleiding van Sheila en andere ervaren trainsters (10-15 deelnemers per trainer). Onderweg kun jij volop netwerken met andere sportieve zakenvrouwen.

Door in meerdere groepen te fietsen is deze tocht geschikt voor beginnende en gevorderde wielrensters en toerfietsters. Om ervoor te zorgen dat de groep optimaal op elkaar is afgestemd en jij weet wat je kunt verwachten op 12 mei zal er in april een extra buitentraining zijn. Daarnaast kunnen deelneemsters eventueel persoonlijk worden begeleid in aanloop naar de tocht op 12 mei.

Wereldouders

Business Women Cycling TeamMet jouw deelname aan de Zuidas Business Ride steun jij WereldOuders. Als ‘Business Women’ zijn we vaak niet alleen zakenvrouw, maar ook moeders, die alles op alles zetten om te zorgen voor een goede toekomst voor onze kinderen. We begrijpen dan ook als geen ander het belang van het werk van WereldOuders. Deze organisatie biedt structurele hulp aan thuisloze kinderen in negen landen in Latijns-Amerika. De kinderen worden opgenomen in familiehuizen waar ze naast liefde, aandacht en verzorging ook scholing en minimaal een vakopleiding krijgen. Sommigen gaan zelfs studeren. De jongeren blijven aan de familiehuizen verbonden totdat het zelfstandige volwassenen zijn. Zo hebben zij kans op een goede toekomst waarmee ze niet alleen zichzelf maar ook hun gemeenschap kunnen versterken. Door je op te geven voor de Zuidas Business Ride steun jij WereldOuders met 15 euro.

Mee fietsen?

Wil jij meefietsen met de Business Women tijdens de Zuidas Business Ride? Meld je dan aan via de speciale Business Women Ride Team Pagina! (Klik hier om direct naar deze pagina te gaan). Het inschrijfgeld is 25 euro, waarvan 15 euro aan WereldOuders wordt gedoneerd. Naast de ondersteuning vanuit The Cycling Academy krijg je ter plaatse nog een hapje en een drankje.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*