+31 6 82 27 48 39 info@thecyclingacademy.nl

PRO Coaching

Samen aan je doelen werken

PRO Coaching

“Als ik me maar aan dat trainingsschema hou, dan kom ik er wel”. Misschien dacht je dit toen je je inschreef voor je sportieve doel. Alpe d’HuZes bijvoorbeeld, Tour for Life, Giro di Kika of de Marmotte. Een schema is zo gedownload en vertelt je precies wanneer je moet sporten en hoeveel. Maar je ook echt houden aan zo’n trainingsschema is lastig. Wanneer moet je een tandje bijschakelen en wanneer juist rust nemen? En hoe combineer je je training met je sociale leven? Als antwoord op deze dilemma’s bieden wij PRO coaching aan. Dat is professionele sportbegeleiding voor niet-professionele fietsers met ambitie.

Presteren als een pro

Trainen voor een zware fietswedstrijd vergt veel van je. Je gaat meer trainen en meer aandacht besteden aan je herstel. Dat betekent naast sporten ook gezond eten en goed slapen. Een prof heeft hier tijd voor, maar jij moet ook je werk en je sociale leven draaiende houden. Dat maakt de voorbereiding op een sportieve uitdaging best pittig. En ook al heb je een trainingsschema, het is best fijn om iemand om advies te kunnen vragen. Iemand met verstand van trainingsleer die jou er op de moeilijke momenten doorheen kan coachen.

De professionals van PRO coaching begeleiden jou op zowel fysiek als mentaal gebied. Ze weten wat er nodig is om een sportprestatie neer te zetten en staan je bij tot over de eindstreep. Zo krijg jij alle hulp om te presteren als een pro, zonder je eigen leven op pauze te zetten.

 

Ieder trainingstraject begint met een kennismakingsgesprek. Hierin kijk je samen met je coach naar je sportdoel en je persoonlijke omstandigheden. Hoeveel tijd in de week kun je vrijmaken om te sporten? Moet er rekening worden gehouden met belangrijke gebeurtenissen of vakanties? Na afloop van het kennismakingsgesprek stelt je coach jouw persoonlijke trainingsschema samen in het programma TrainingPeaks. The Cycling Academy biedt twee programma’s aan: Trainingsschema’s en PRO Coaching.

Trainingsschema’s

In het programma Trainingsschema’s heb je iedere maand een contactmoment met je coach. Je bespreekt eenmaal per maand je voortang en indien nodig stelt je coach het schema bij of adviseert hij/zij een alternatieve trainingsvorm.

Coachfee : 79 euro per maand

De kosten voor de intake bedragen75 euro.

PRO Coaching

Voor wie een intensiever coachingstraject wil met meer begeleiding, is er PRO coaching. In dit programma plant je coach iedere week een contactmoment en evalueren jullie de voorgaande week. Als dit nodig is, past je coach je trainingsschema aan op je persoonlijke omstandigheden. Naast jouw conditionele voortgang kijkt hij of zij ook naar jouw persoonlijke situatie. In het geval van blessures, ziekte, verhoogde werkdruk of gezinsverplichtingen moet een schema mee bewegen zonder dat het doel niet meer haalbaar wordt. Vaak kun je dit niet overzien en kan een professional dit beter voor je inschatten. Jouw coach helpt je voorkomen dat een trainingsschema een last wordt. Daarnaast wordt er ook gewerkt aan de support en het managen van de verwachtingen van je omgeving

Coachfee : 129 euro per maand

De kosten voor de intake bedragen 75 euro.

Over de PRO coaches

Tijdens het PRO coachingstraject word je begeleid door Sheila Gemin of Joost Rusche. Vanuit hun diverse achtergronden vormen zij een team waarbij niet alleen de inspanningsfysiologie, maar ook de persoonlijke ontwikkeling van mensen centraal staat. Sheila: “Wij geven je niet alleen een technisch trainingsschema waarbij je af en toe een mailtje krijgt als je het niet volhoudt, maar kijken ook naar je persoonlijke situatie.” Dankzij dit persoonlijke contact en de actieve monitoring zorgen Sheila en Joost ervoor dat je je doel haalt, en op jouw manier. Sheila en Joost zijn ook het brein achter The Cycling Academy opleidingen: PRO Coach en Trainer (The Cycling Academy).

 

Voor meer info en aanmelden:

PRO aanvraag

1 + 11 =

Opleiding tot PRO Coach of The Cycling Academy Trainer

Denk jij dat je het in je hebt om andere mensen te ontwikkelen tot atleten? Is het jou passie om met andere mensen te werken en hen op het volgende sportieve niveau te tillen? Beide opleidingen bevatten drie belangrijke elementen: Inspanningsfysiologie, Trainingsleer en coaching en trainingsvaardigheden. De PRO Coaching opleiding omvat ook een aantal supervisie bijeenkomsten waarbij je samen met een ervaren coach je schema’s en je aanpak evalueert.

Meld je je dan aan voor de informatie Webinars. Meld je aan via info@thecyclingacademy.nl o.v.v opleidingen