PRO Coach: Ad van Hellemond

Veldrijden, mountainbiken, wielrennen, tourtochten en meerdaagse fietstochten.

Naam: Ad van Hellemond

Woonplaats: Gilze

Specialiteit: veldrijden, mountainbiken, wielrennen, tourtochten en meerdaagse fietstochten

Mijn specialiteit

Mijn specialiteiten zijn veldrijden, mountainbiken, wielrennen, tourtochten en meerdaagse fietstochten. Mijn kracht zit in het overbrengen van kennis van theorie naar praktijk. Ik heb in de afgelopen jaren veel praktijkervaring en expertise opgedaan over het rijden van wedstrijden en het rijden van lange tochten.

 Ik ben een coach voor gemotiveerde sporters die kritisch op zichzelf zijn en zich willen verbeteren en open staan voor feedback.

Ad van Hellemond actiefoto

Wat zeggen onze coachee's over Ad?

Dankzij de begeleiding van Ad heb ik mijn doelen gehaald, is mijn zelfvertrouwen gegroeid en weet ik waar ik de komende tijd aan moet werken. Zijn rust, expertise en optmisme gaven mij het vertrouwen dat ik nog verder kan groeien als fietser
John van Hooft

Lees ook het verslag van Ad

Als onderdeel van de opleiding tot PRO Coach schrijven alle cursisten een verslag. Hoe hebben ze de opleiding ervaren? Hoe zijn ze als coach begonnen? Wat moet je echt weten over hun expertise? Maak kennis met Ad.

Mijn Motivatie

Je bent al enkele jaartjes aan het fietsen en merkt dat je geen vooruitgang meer boekt.Ik wil mijn grenzen verleggen door op een hoger niveau aan wedstrijden deel te nemen of eindelijk die podiumplaats behalen , waar ik net tegenaan zit te hikken.De vraag die dan bij je opkomt is: Doe ik wel genoeg of niet te veel ?Hoe maak ik een planning, waardoor ik toch voldoende tijd over houd voor mijn studie, gezin of relatie en toch van mijn sport kan genieten en mooie resultaten kan behalen. Aan wie kan ik advies vragen, als ik twijfel of ik op de juiste manier bezig ben?Wie kan me helpen om realistische doelen te stellen en mijn zwakke punten te verbeteren of mijn sterke punten beter uit te buiten?  Hoe kom ik terug van een blessure?

Sluit Menu