+31 6 82 27 48 39 info@thecyclingacademy.nl

Ruilen & retourneren

Stuur om je artikel te ruilen een mail naar info@thecyclingacademy.nl en stuur binnen 14 dagen (gerekend vanaf de ontvangstdatum) de bestelling terug. Je ontvangt dan een nieuw artikel (mits deze op voorraad is). Het spreekt voor zich dat het artikel ongedragen en onbeschadigd en in de originele verpakking (ook voorzien van kaartje) moet zijn, anders kan het artikel niet terug genomen worden.

Wil je gewoon je geld terug? Ook dit kan! Stuur dan een mail waarin je je naam, het ordernummer en je rekeningnummer vermeld. Nadat je item binnen is, storten we het bedrag binnen 14 dagen naar je terug. De verzendkosten komen dan wel voor je eigen rekening. En ook hierbij spreekt het voor zich dat het item ongedragen, onbeschadigd, in originele verpakking en met kaartjes moet zijn.

Wanneer je een retourzending hebt aangemeld blijft deze jouw verantwoordelijkheid totdat deze is aangekomen. Jij draagt dus ook de verantwoordelijkheid voor het tijdig (binnen 14 dagen vanaf de ontvangstdatum) retour sturen, het juist frankeren, in een geschikte verpakking versturen zodat de zending niet kan beschadigen etc.

Retourzendingen die niet, of niet voldoende zijn gefrankeerd, worden niet terug genomen.