• Wil jij getraind starten aan het wielerseizoen 2017? Train met ons mee! Schrijf je in!

  • info@thecyclingacademy.nl of +31 6 82 27 48 39

Seizoen 2016-2017

Het komende training seizoen ( 1 november 2016 tot 31 maart 2016) staat in het teken van trainen,verantwoord trainen en kennisoverdracht. We hebben ons beste gedaan om een zo volledig mogelijke aanbod samen te stellen tussen de trainingen en het geven van informatie het delen van kennis en waar daar waar dat gewenst is individuele begeleiding.

Trainingen

We geven op 6 verschillend locaties trainingen die passen in een opbouw waarmee je aan het einde van het seizoen ‘klaar’ bent voor het nieuwe wielerseizoen. Natuurlijk blijven we je ook inspireren en motoveren met leuke filmpjes, docu’s en presentaties. Via het reserveringssysteem kun je met een abonnement inloggen en je training reserveren.

Webinars

Nieuw dit jaar zijn de webinars die we elke twee weken zullen aanbieden voor leden en niet-leden.Deze webinars geven in een kort tijdsbestek inzichten en kennis over een bepaald onderwerp gerelateerd aan trainen en wielrennen. Je kunt vragen stellen aan de coaches en leren van de andere virtueel aanwezigen.

De onderwerpen van deze webinars zijn:

1: 7  en 21 november : De basis van The Cycling Academy: Trainen op hartslag, wat is duurtraining en hoe train ik efficient.
2: 6 en 19 december : Hoe de winter te gebruiken als effectieve trainingperiode.
3: januari : Wel of geen krachttraining voor wielrenners?
4: februari: het maken van je eigen trainingsschema
5: maart: Voeding en hoe te pieken op het juiste moment

Als abonnementhouder van The Cycling Academy zijn deze webinars gratis toegankelijk, je kunt je inschrijven via het WhoWod reserveringsysteem. Ben je geen lid en wil je de webinar bijwonen, dan kun in de webshop een losse training aanschaffen. Je ontvangt je inloggegevens en je kunt je op dezelfde wijze als leden aanmelden.

Blogs

Elke twee weken zullen via de nieuwsbrief een blog verspreiden met een interessant onderwerp omtrent trainen, inspanningsfysiologie of trainingsvormen. Meld je aan voor de nieuwsbrief op deze site.

Comments are closed.