The Cycling Academy PRO: Niels Houthuijzen (Alpe d’HuZes)

The Cycling Academy PRO: Niels Houthuijzen (Alpe d’HuZes)

Alpe d'HuzesOok als je al vaker een sportieve uitdaging als Alpe d’HuZes aan bent gegaan, kun je jezelf nog verbeteren. Dit was voor Niels Houthuijzen de belangrijkste reden om na twee keer mee te hebben gedaan aan dit evenement onze hulp te zoeken. Erik Westein, trainer en personal coach in Wageningen, hielp hem bij het behalen van dit doel met het persoonlijke begeleidingsprogramma van The Cycling Academy, PRO. We vroegen Niels na afloop hoe hij deze persoonlijke begeleiding heeft ervaren:

Waarom zocht je begeleiding?

Niels: “Ik heb met The Cycling Academy PRO gemerkt dat een trainingsschema erg helpt als stok achter de deur. Vooral bij minder weer stapte ik toch op de fiets om lekker te gaan trainen.”

Heb je je doel gehaald?

Niels: “Niet helemaal, ik ging voor 6 beklimmingen dit jaar. Door het weer, extreme warmte in de middag en onweer/regen aan het einde van de middag besloten om na de 5e beklimming niet voor een 6e keer te gaan. Aan de voorbereiding lag het niet, dus ben erg tevreden over het resultaat.”

Wat ging er goed en wat behoeft verbetering?

Niels: “Het contact met de trainer (Erik) was goed. Ik kon allerlei vragen bij hem terecht. Zo hebben we tussendoor het trainingsschema een aantal maal aangepast.”

Zou je The Cycling Academy PRO aanraden aan anderen?

Niels: “Ik kan het zeker aanraden, zeker als je wat onervaren bent met het bereiken van een doel.”