Trainingsweekend Sauerland

Wielrennen WinterbergVlak voor de start van sportieve uitdagingen als Alpe d’HuZes, Klimmen tegen MS en Giro di Kika is het tijd om de benen nog even te testen. We gaan daarom een weekend lang wielrennen in Sauerland – Winterberg om precies te zijn – waar het aan hoogtemeters niet ontbreekt: in deze omgeving zijn maar liefst 34.000 hoogtemeters te vinden. Onze trainers nemen je mee langs de verkeersarme wegen in dit gebied. We beklimmen prachtige bergen en genieten van het oneindige uitzicht voordat we weer afdalen. Onderweg leer je alle ins & outs van het fietsen in de bergen van onze NTFU gecertificeerde instructeurs.

Van vrijdag 13 mei 2016 tot en met maandag 16 mei 2016 gaat het gebeuren. Een lekker lang weekend, zodat je eens goed de tijd kunt nemen voor jouw vaardigheden op de fiets. We verblijven in het gezellige Hotel der Brabander in Winterberg. ’s Ochtends genieten we hier van een uitgebreid ontbijtbuffet, zodat we met een (hopelijk niet té) volle buik op de fiets kunnen stappen. Na het fietsen kun je bijkomen in de sauna (tegen betaling) en je koolhydraten en eiwitten weer bijvullen met een heerlijk 3- of 4-gangen keuzediner. Ook is er een huisbioscoop, fitnessruimte, draadloos internet en kun je gratis bellen naar vaste nummers in Nederland. Het hotel beschikt over een afgesloten garage waar de fietsen overdekt en droog kunnen staan. We gaan natuurlijk uit van stralend lenteweer, maar mocht het nodig zijn dan is het ook mogelijk om je fiets schoon te maken bij het hotel. Ook is er een wasmachine, droger en een droogruimte beschikbaar voor de wielerkleding.

Reserveer vandaag nog het Pinksterweekend 2016 in je agenda en schrijf je voor dit leerzame weekend via onze webshop. Klik hier om de prijs van het weekend te bekijken en/of het weekend te boeken.

* De sauna en massage zijn niet bij de prijs inbegrepen. Een massage van 25 minuten boek je al bij voor slechts € 24,90 terwijl je voor slechts € 9,50 drie uur gebruik kunt maken van het uitgebreide saunalandschap.

Hotel der BrabanderClinic wielrennenFietsvakantie DuitslandTrainingsweekend Sauerland