+31 6 82 27 48 39 info@thecyclingacademy.nl

Word Vriend van The Cycling Academy!
Fietsen doe je vooral voor jezelf. Maar bij The Cycling Academy fietsen we ook voor elkaar. Jaarlijks stellen we een nieuw innovatief programma samen en begeleiden we teams en individuen die zich inzetten voor het goede doel. Zo kunnen zij zich richten op hun training en het inzamelen van sponsorgelden. Dat maakt een groot verschil, zowel voor hun eigen sportprestaties als de opbrengsten voor bijvoorbeeld KWF, Daniel den Hoed en ALS.

Dit doen wij
Met The Cycling Academy helpen wij sporters die op zoek zijn naar een onderbouwd trainingsprogramma voor de winterperiode. Ook begeleiden we individuele sporters via persoonlijke coachingstrajecten. Zo ontwikkelen we trainingsprogramma’s op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten en delen we onze kennis en ervaring op zo veel mogelijk manieren. Samen zorgen we ervoor dat sportieve doelen worden gehaald- op een verantwoorde manier en met oog voor de persoon achter de sporter.

Dit doen onze Vrienden
Het gevecht tegen kanker en de nasleep ervan is een enorme strijd. Om daarnaast ook nog de sponsorgelden bij elkaar te brengen, te trainen en je materiaal op orde te brengen, heb je geld en support nodig. Omdat The Cycling Academy is ontstaan vanuit de voorbereiding op een sponsortocht voor het KWF, begeleiden wij elk jaar twee (ex) kankerpatiënten om zich voor te bereiden op een sponsortocht. Dankzij de Vrienden van TCA kunnen wij hen kosteloos begeleiden, zodat ze fysiek en mentaal gezond aan de start staan.

Achtergrond TCA
The Cycling Academy is ontstaan in 2012, in aanloop naar het evenement Alpe d’ Huzes. In dat eerste jaar trainde oprichter Sheila Gemin 150 gemotiveerde wielrenners de winter door, om zo goed mogelijk voorbereid aan de start te staan. Deze trainingen waren praktisch gratis, de kosten werden gedragen door de trainster zelf. In de afgelopen jaren is The Cycling Academy uitgegroeid tot een landelijk trainingsinstituut dat de winter op een verantwoorde manier inzet als optimale trainingsperiode. Inmiddels heeft The Cycling Academy honderden amateurwielrenners getraind en bijgestaan tijdens het leveren van hun sportieve prestatie.

Wat kost dat?

Vriend van The Cycling Academy worden kost 99 euro per jaar.

Wat levert dat op?

Vriend zijn van TCA biedt -naast eeuwige roem- ook vele andere voordelen:

  • 15% korting op trainingen
  • 10% korting op kleding
  • Gratis toegang tot sport specifieke webinars
  • 10% korting op de trainers en coachingsopleiding
  • Vermelding op de speciale Vrienden van The Cycling Academy pagina
  • NTFU lidmaatschap The Cycling Academy